Få besøg af en Solution Architect 

Uvildig teknisk sparing 
Det er gratis!

Hos Arrow ECS har vi et team af tekniske konsulenter, der bærer titlen Solution Architects. Disse konsulenter har alle en bred viden om, hvad der findes af muligheder og udfordringer på IT markedet i dag. Desuden har de hver især deres IT-speciale, som de dagligt arbejder med. Solution Architects gruppen er oprettet, fordi vi selv og vore partnere har oplevet stor efterspørgsel på teknisk sparring vedr. design, IT-udfordringer og ønsker.

 

Ved at have dygtige tekniske ressourcer der kan bevare overblikket i designfasen, undgår man mange problemer og omkostninger i implementerings- og driftsfasen. 

 

Få andre øjne på jeres IT ønsker og udfordringer 

Dette tilbud henvender sig ikke udelukkende til nye implementeringer. Går I med ønsker og mangler et overblik over muligheder og best practice, vil vi også gerne hjælpe. Eller er det et problem I ikke kan finde årsagen til, så lad os i fællesskab overveje, hvad der skal til for at finde fejlen og få den rettet. 

Good design is good business 

Hvad er inkluderet i denne gratis gennemgang?

Denne Solution Architect gennemgang foregår ved at I inviterer os og jeres forhandler til et møde, hvor vi taler om de ønsker og udfordringer I har. Herefter vil vi lave en kort rapport med løsningsforslag og muligheder, som vi efterfølgende kommer og præsenterer for jer. Ønsker I hjælp til at komme videre med opgaven, vil jeres forhandler give jer kontaktinformation på aktuelle personer. Hvis I selv ønsker at klare opgaverne efterfølgende, er det også helt i orden. 

Gratis – hvordan kan det være? 

Typisk betaler man for at have tekniske konsulenter på besøg, så hvordan kan det være, at denne indledende gennemgang er gratis? Ved at være med fra starten får vi muligheden for at undgå nogle af de tekniske problemstillinger, der ofte bruges lang tid på senere i forløbet. Desuden vil vi gerne vise jer, hvad vi kan – så kunne det jo være i havde lyst til at bruge os en anden gang. 

Send en mail til sa.ecs.dk@arrow.com med titlen ”Gratis SA-gennemgang” og fortæl os lidt om jeres ønsker. Send også venligst kontaktinformation på jeres forhandler, så vil vi kontakte dem og planlægge mødet.